Premiul K9 Crystal Memento

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd este un cel mai bun China marmura cristal memento trofeu producător și furnizor cu fabrica profesionale. Bine ați venit pentru a achiziționa en-gros de cristal memento trofeu cristal, miez de cristal memento produse de atribuire de la noi. Denumire element: albastru hexagon k9 cristal memento ...

Detalii produs

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd este un cel mai bun China marmura cristal memento trofeu producător și furnizor cu fabrica profesionale. Bine ați venit pentru a achiziționa en-gros de cristal memento trofeu cristal, miez de cristal memento produse de atribuire de la noi.

Denumire: premiu cristal memento albastru hexagon k9 cu logo-uri de suveniruri grafice 3D

Cuvinte cheie: premiu pentru cristal memento

Nr. Articol: SCT-038

Nume marcă: cristale strălucitoare

Material: cristal optic de calitate superioară k9

Tip produs: trofeu de cristal

Dimensiuni (mm): 60x60x150mm (pot fi diferite)

Aplicatie: gravare 2D / 3D, sablare, imprimare colorata ca cadou de cristal

Ambalaj: Cutie de cadou de prezentare

MOQ: NU CERERE

Câștigul nostru personalizat de cristal memento trofeu este tăiat în funcție de solicitarea dvs. și lustruit de către muncitorii noștri calificați pentru a obține o strălucire radiantă. Calitatea și transparența ridicată a trofeului nostru de premiu pentru cristal memento nu vă va face să vă prezentăm lumea uimitoare a gravării laser cu două dimensiuni și tridimensionale. Nu contează ce ocazie, trofeul nostru de cristal memento gol, cu gravură sub-suprafață 2D / 3D va o memorializezi pentru totdeauna.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd este un bun China Crystal Trophy Premiul producător și furnizor cu fabrica profesionale. Bine ați venit la en-gros k9 cristal memento produse de atribuire de la noi.

Anchetă